Apple hakar på Black Friday

Apple kommer precis som tidigare år haka på Black Friday och kör återigen med presentkort som kan användas i deras butiker.

På sin hemsida framgår det att beroende på vad du köper kan du få ett presentkort på upp till 2 000 kronor. Så har du planerat att köpa något som kostar lite mer hos Apple så kan det vara värt att vänta. Presentkorten kommer att ges med utvalda köp mellan den 29 november fram till den 2 december.

Vill ni hålla stenkoll på de bästa erbjudandena under Black Friday så kan ni hänga med över till vår systersidas forum där vi har en stor tråd bara för alla erbjudanden. Vi har även en Facebook-grupp som heter Rabattbubblan där många tips på bra erbjudanden strömmar in.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors

Idag går det att beställa Mac Pro och Pro Display XDR och vill du gå all in så får du sälja många njurar.

Vi har lämnat prylmässan IFA bakom oss och blickar mot CES som går av stapeln den 7 januari i Las Vegas.

IKEA verkar inte bara ha problem med att få ut sina smarta rullgardiner i butikerna utan även det utlovade HomeKit-stödet kommer att dröja.

Har du inte hunnit bränna hål på plånboken ännu av alla julklappsköp så har du snart chansen då nya Mac Pro och Pro Display XDR snart går att beställa.

Blir du inte riktigt kompis med kontrollen till Apple TV 4 och Apple TV 4K? Då är det läge att sälja huset, säga upp dig från jobbet och flytta till Schweiz.

i veckans avsnitt tar vi upp Black Fridays död och hur dumt det smarta hemmet kan vara.