Bloomberg: Efterfrågan på AirPods Pro högre än förväntat

För ungefär en månad sedan lanserade Apple en ny version av sina AirPods som är av typen in-ear och källor till Bloomberg meddelar nu att efterfrågan är högre än vad Apple hade räknat med.

Bloombergs källor säger att flera av Apples leverantörer som tillverkar AirPods Pro gör detta på maxkapacitet och i skrivande stund får kunder vänta fyra veckor på leverans av de nya hörlurarna här i Sverige. De säger även att Apple har fördubblat sin prognos för antal leveranser av sina olika AirPods-modeller till 60 miljoner enheter under 2019.

AirPods Pro kommer med en rad nya funktioner jämfört med tidigare modeller och har nu brusreducering, transparens och är IP-klassificerade. Hörlurarna har mottagit fina recensioner världen över och även av oss på 99mac.

Lästips: Vi recenserar AirPods Pro

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

I porrbranschen pågår just nu ett skifte där användare konsumerar sin dos av porr på mobilen istället för sin stationära eller bärbara dator.

Idag går det att beställa Mac Pro och Pro Display XDR och vill du gå all in så får du sälja många njurar.

Vi har lämnat prylmässan IFA bakom oss och blickar mot CES som går av stapeln den 7 januari i Las Vegas.

IKEA verkar inte bara ha problem med att få ut sina smarta rullgardiner i butikerna utan även det utlovade HomeKit-stödet kommer att dröja.

Har du inte hunnit bränna hål på plånboken ännu av alla julklappsköp så har du snart chansen då nya Mac Pro och Pro Display XDR snart går att beställa.

Blir du inte riktigt kompis med kontrollen till Apple TV 4 och Apple TV 4K? Då är det läge att sälja huset, säga upp dig från jobbet och flytta till Schweiz.