Apple har plockat bort alla recensioner från sin hemsida

Apple har av någon okänd anledning valt att ta bort samtliga recensioner som gjorts på deras hemsida av privatpersoner.

Sidan AppleInsider fick ett tips från en läsare att recensioner som har lämnats på Apples hemsida i USA, England och Australien har försvunnit från deras hemsida. Även här i Sverige ser alla betyg nu ut att vara borta. Det hela gjordes i det tysta och varför Apple har valt att göra detta vet vi inte. Flera produkter hade väldigt många negativa recensioner och ett exempel är Lightning till 3,5mm adaptern som hade samlat på sig 735 betyg med en stjärna.

Samtliga betyg togs bort den 17 november och detta går att se genom att använda Wayback Machine och titta på den 16 november där betygen fortfarande finns kvar. Så är du ute efter att läsa om betygen på Apples olika produkter får du numera vända dig till andra sidor.

Via AppleInsider och The Verge.

Skriven av Marcus Attefors

Idag går det att beställa Mac Pro och Pro Display XDR och vill du gå all in så får du sälja många njurar.

Vi har lämnat prylmässan IFA bakom oss och blickar mot CES som går av stapeln den 7 januari i Las Vegas.

IKEA verkar inte bara ha problem med att få ut sina smarta rullgardiner i butikerna utan även det utlovade HomeKit-stödet kommer att dröja.

Har du inte hunnit bränna hål på plånboken ännu av alla julklappsköp så har du snart chansen då nya Mac Pro och Pro Display XDR snart går att beställa.

Blir du inte riktigt kompis med kontrollen till Apple TV 4 och Apple TV 4K? Då är det läge att sälja huset, säga upp dig från jobbet och flytta till Schweiz.

i veckans avsnitt tar vi upp Black Fridays död och hur dumt det smarta hemmet kan vara.