Apple lanserar batterifodral till iPhone 11-serien

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det nya batteriskalet har samma design som förra året men med den lilla skillnaden att det är ett större hål på baksidan för de nya kameralinserna. Fodralet är genomgående i silikon och kommer i färgerna svart, vitt, och sandrosa, men till iPhone 11 går det endast att välja på svart eller krämvit. Apple har faktiskt gjorts en liten förbättring i år och det är att det finns en fysisk knapp på fodralet som drar igång kameran. Trycker vi igen så tas ett kort och håller vi in knappen så spelas video in. Fodralet har precis som föregående modeller stöd för Qi-laddare så har du skalet på kan du lägga telefonen på en laddare och då laddas både mobil och fodral upp.

Apple skriver på sin hemsida att skalet ska ge 50 procent längre batteritid oavsett vilken telefon i iPhone 11-serien man har. Prislappen ligger på 1 595 kronor och går att beställa redan idag.

Källa: Apple