Apple lanserar batterifodral till iPhone 11-serien

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det nya batteriskalet har samma design som förra året men med den lilla skillnaden att det är ett större hål på baksidan för de nya kameralinserna. Fodralet är genomgående i silikon och kommer i färgerna svart, vitt, och sandrosa, men till iPhone 11 går det endast att välja på svart eller krämvit. Apple har faktiskt gjorts en liten förbättring i år och det är att det finns en fysisk knapp på fodralet som drar igång kameran. Trycker vi igen så tas ett kort och håller vi in knappen så spelas video in. Fodralet har precis som föregående modeller stöd för Qi-laddare så har du skalet på kan du lägga telefonen på en laddare och då laddas både mobil och fodral upp.

Apple skriver på sin hemsida att skalet ska ge 50 procent längre batteritid oavsett vilken telefon i iPhone 11-serien man har. Prislappen ligger på 1 595 kronor och går att beställa redan idag.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors

I porrbranschen pågår just nu ett skifte där användare konsumerar sin dos av porr på mobilen istället för sin stationära eller bärbara dator.

Idag går det att beställa Mac Pro och Pro Display XDR och vill du gå all in så får du sälja många njurar.

Vi har lämnat prylmässan IFA bakom oss och blickar mot CES som går av stapeln den 7 januari i Las Vegas.

IKEA verkar inte bara ha problem med att få ut sina smarta rullgardiner i butikerna utan även det utlovade HomeKit-stödet kommer att dröja.

Har du inte hunnit bränna hål på plånboken ännu av alla julklappsköp så har du snart chansen då nya Mac Pro och Pro Display XDR snart går att beställa.

Blir du inte riktigt kompis med kontrollen till Apple TV 4 och Apple TV 4K? Då är det läge att sälja huset, säga upp dig från jobbet och flytta till Schweiz.