Apple förnyar "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show"

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Serierna har fått blandade betyg av kritikerna men vi vanliga dödliga tittare uppskattar serierna mer och har generellt gett dem ett högre betyg. Källor som jobbar tätt med Apple har meddelat att siffrorna ser bra ut och att de nya serierna tittas på av många användare. Med det sagt var det nog ingen kioskvältare för någon att Apple valde att förnya dessa serier men det är alltid skönt att ha det bekräftat.

Har du redan hunnit se alla tre avsnitt av "SEE", "For all Mankind" och "The Morning Show" så kan vi även passa på att meddela att samtliga har idag fått ett nytt avsnitt som går att avnjuta på valfri Apple-enhet.

Lästips: Apple TV+ - våra första intryck
Källa Variety

Skriven av Marcus Attefors

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.