Apple förnyar "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show"

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Serierna har fått blandade betyg av kritikerna men vi vanliga dödliga tittare uppskattar serierna mer och har generellt gett dem ett högre betyg. Källor som jobbar tätt med Apple har meddelat att siffrorna ser bra ut och att de nya serierna tittas på av många användare. Med det sagt var det nog ingen kioskvältare för någon att Apple valde att förnya dessa serier men det är alltid skönt att ha det bekräftat.

Har du redan hunnit se alla tre avsnitt av "SEE", "For all Mankind" och "The Morning Show" så kan vi även passa på att meddela att samtliga har idag fått ett nytt avsnitt som går att avnjuta på valfri Apple-enhet.

Lästips: Apple TV+ - våra första intryck
Källa Variety

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Apple har lämnat in en patentansökan gällande Apple Watch där det framgår att bolaget vill kunna mäta muskelrörelser i sina framtida klockor.

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.

En nytt lagförslag i Tyskland kan göra att Apple tvingas öppna upp NFC i sina telefoner så det går att använda andra betaltjänster genom att blippa sin telefon.

AirPods Pro har funnits på marknaden ett tag nu men det finns ett par funktioner som kanske inte är helt självklara och nedan har vi listat dessa.