Podd:Steve Jobs handlade inte på Wish

Veckans ämnen är Final Cut Pro X, Apple TV+ och om Steve Jobs faktiskt löste den där tv-grejen som det ryktades om.

Thor förlorade vadet om vilka färger AirPods Pro skulle komma i och vill man ha färglada AirPods så är det fortfarande Wish som gäller. De tre självutnämnda genierna petar varandra i ögonen med bjälkarna de bär på. Peter ger Marcus lite konstruktiv kritik gällande hans användande av iPad. Marcus i sin tur ger sig på Sonos i deras minst sagt annorlunda tilltag för att få användarna att köpa nytt. Thor är som vanligtvis lyrisk över Apple TV+ men Peter har som sann Androidanvändare haft allt det här sedan länge.

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver.

Du hittar podden på bland annat:
Spotify
iTunes
Acast

Skriven av Thor Lindholm

Jag vet inte hur det är med er men min lightningport på telefonen är mer eller mindre oanvänd, så skulle det fungera med en telefon som helt saknar laddningsport?

Har du gått och drömt om att kunna spela in lite härliga filmer med din personliga Memoji så är det nu möjligt via Apples egna app Clips.

Väntan har varit lång men nu är dagen som många har väntat på äntligen här -Swedbank har nu stöd för Apple Pay

Att ha kameror placerade i hemmet kan vara lite obehagligt dels för att man kan ha känslan av att bli övervakad men sen även ur ett säkerhetsperspektiv - vem kan egentligen titta på den här strömmen?

Apple kommer precis som tidigare år haka på Black Friday och kör återigen med presentkort som kan användas i deras butiker.

För ungefär en månad sedan lanserade Apple en ny version av sina AirPods som är av typen in-ear och källor till Bloomberg meddelar nu att efterfrågan är högre än vad Apple hade räknat med.