Apple TV+ är äntligen här

Idag är premiärdagen för Apples stora satsning i form av en helt egen streamingtjänst som kommer att konkurrera med Netflix, HBO, Disney och många fler.

Apple har storsatsat på eget innehåll och från och med idag kan vi titta på serier som Tjänsten kommer att lanseras den första november och kommer att innehålla titlar som The Elephant Queen, Snobben i Rymden, For All Mankind, See, The Morning Show och många fler. Priset för tjänsten är 59 kronor per månad och då kan du även inkludera fem familjemedlemmar så totalt sex personer kan titta samtidigt vi familjedelning.

Har du köpt en iPhone, iPad, iPod Touch, Mac eller Apple TV efter den 10 september 2019 så är du även berättigad att få det första året helt gratis. Vi har hunnit bläddra runt lite bland serierna och vid en första anblick så känns det något tomt och det är nog även därför Apple väljer att ge många kunder ett första år gratis så de hinner fylla på med mer material.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
20 svar

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.

En nytt lagförslag i Tyskland kan göra att Apple tvingas öppna upp NFC i sina telefoner så det går att använda andra betaltjänster genom att blippa sin telefon.

AirPods Pro har funnits på marknaden ett tag nu men det finns ett par funktioner som kanske inte är helt självklara och nedan har vi listat dessa.

Idag kom dagen som många har väntat på och Apple visar upp lite nytt på bärbara sidan i form av en 16-tums MacBook Pro.