Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple TV+ är äntligen här

Idag är premiärdagen för Apples stora satsning i form av en helt egen streamingtjänst som kommer att konkurrera med Netflix, HBO, Disney och många fler.

Apple har storsatsat på eget innehåll och från och med idag kan vi titta på serier som Tjänsten kommer att lanseras den första november och kommer att innehålla titlar som The Elephant Queen, Snobben i Rymden, For All Mankind, See, The Morning Show och många fler. Priset för tjänsten är 59 kronor per månad och då kan du även inkludera fem familjemedlemmar så totalt sex personer kan titta samtidigt vi familjedelning.

Har du köpt en iPhone, iPad, iPod Touch, Mac eller Apple TV efter den 10 september 2019 så är du även berättigad att få det första året helt gratis. Vi har hunnit bläddra runt lite bland serierna och vid en första anblick så känns det något tomt och det är nog även därför Apple väljer att ge många kunder ett första år gratis så de hinner fylla på med mer material.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
26 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.