Apple TV+ är äntligen här

Idag är premiärdagen för Apples stora satsning i form av en helt egen streamingtjänst som kommer att konkurrera med Netflix, HBO, Disney och många fler.

Apple har storsatsat på eget innehåll och från och med idag kan vi titta på serier som Tjänsten kommer att lanseras den första november och kommer att innehålla titlar som The Elephant Queen, Snobben i Rymden, For All Mankind, See, The Morning Show och många fler. Priset för tjänsten är 59 kronor per månad och då kan du även inkludera fem familjemedlemmar så totalt sex personer kan titta samtidigt vi familjedelning.

Har du köpt en iPhone, iPad, iPod Touch, Mac eller Apple TV efter den 10 september 2019 så är du även berättigad att få det första året helt gratis. Vi har hunnit bläddra runt lite bland serierna och vid en första anblick så känns det något tomt och det är nog även därför Apple väljer att ge många kunder ett första år gratis så de hinner fylla på med mer material.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
20 svar

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.