AirPods ryktas komma i flera nya färger

Ryktena kring nya AirPods fullkomligt haglar på internet just nu och det senaste budet är att hörlurarna kommer gå att köpa i en rad nya färger.

Apple själva råkade inkludera ett gäng bilder på de kommande hörlurarna i iOS 13.2-betan och bilderna visar tydligt att den snäckformade designen är borta. Istället har de nu istället en in-ear-design som gör att hörluren tar sig in i öronen och ger ett bättre ljud och kan även ta bort ljud utifrån, även kallat noise cancellation.

Det senaste budet är att "AirPods Pro" kommer lanseras i totalt åtta färger där vi bland annat kan välja på ett par vita, svarta, guldfärgade eller midnattsgröna hörlurar. Vi har sedan tidigare även hört rykten om att de kommer klara att ta med på en simtur och prislappen kommer bli högre än nuvarande AirPods-modell med Qi-laddning. När dessa kan tänkas lanseras råder det dock delade meningar om och vissa tror att de kan lanseras redan denna vecka, medans andra rapporter säger lagom till julhandeln.

Undertecknad har dock svårt att tro att Apple kommer lansera hörlurarna i hela åtta nya färger men det hade ju varit trevligt med lite fler färgval.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.