Apple Watch 3, 4 & 5 får eSim hos Tele 2

Den 1 november kommer eSim-stöd för Apple Watch hos operatören Tele 2.

Apple Watch ställer sig bredvid iPhone och Samsung Galaxy Watch att kunna användas via eSIM hos Tele2. Detta avslöjar Apple på sin webbsida över operatörer som stödjer Apple Watch.

Då den svenska operatören ännu ej gått ut med några priser kan vi gissa att det landar på ungefär samma pris som för Galaxy Watch vilket är 39 kronor i månaden.

Tack till 99mac-användaren "iller".

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
10 svar

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.