Apple TV+ blir våldsammare än vad ryktena har sagt

Det har länge ryktats om att Apple TV+ kommer vara en plattform där saker om blod, sex och droger inte kommer att synas men dessa rykten ser ut att ha varit falska.

Den kommande serien SEE där vi bland annat hittar den smått magiske Jason Momoa ska enligt Sigmund Judge innehålla en stor dos blod och även sexscener. Det här vet han då han har fått se första episoden av den kommande serien som lanseras samma datum som Apple+ vilket är den 1 november. Så alla ni som var besvikna för att innehållet kan bli lite väl familjevänligt ser ut att kunna pusta ut.

Lästips: Så får du Apple TV+ gratis första året.
Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.

En nytt lagförslag i Tyskland kan göra att Apple tvingas öppna upp NFC i sina telefoner så det går att använda andra betaltjänster genom att blippa sin telefon.

AirPods Pro har funnits på marknaden ett tag nu men det finns ett par funktioner som kanske inte är helt självklara och nedan har vi listat dessa.

Idag kom dagen som många har väntat på och Apple visar upp lite nytt på bärbara sidan i form av en 16-tums MacBook Pro.