Apple TV+ blir våldsammare än vad ryktena har sagt

Det har länge ryktats om att Apple TV+ kommer vara en plattform där saker om blod, sex och droger inte kommer att synas men dessa rykten ser ut att ha varit falska.

Den kommande serien SEE där vi bland annat hittar den smått magiske Jason Momoa ska enligt Sigmund Judge innehålla en stor dos blod och även sexscener. Det här vet han då han har fått se första episoden av den kommande serien som lanseras samma datum som Apple+ vilket är den 1 november. Så alla ni som var besvikna för att innehållet kan bli lite väl familjevänligt ser ut att kunna pusta ut.

Lästips: Så får du Apple TV+ gratis första året.
Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.