Rykte: Nya AirPods lanseras i slutet av oktober

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Den nya modellen ryktas komma med en ny design där hörlurarna inte längre har den klassiska snäckskalsformen utan är av typen in-ear istället. De ska även ha brusreducering och en IP-klassificering så de går att ta med sig på simturen. De ryktas även ha en högre prislapp som kommer landa på ca 260 dollar vilket är en prisökning med 60 dollar mot senaste versionen med Qi-fodralet.

Även designen på själva laddfodralet ryktas vara helt omgjort och påminner lite om skrovet på en båt. Bilder på både de nya AirPodsen har sedan tidigare läckt ut och det återstår att se om detta är den nya designen eller inte.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Appen Shortcuts eller genvägar som den heter här i Sverige är ett kraftfullt verktyg där det går att skapa automatiseringar, smarta genvägar och mycket mer. Men nu har vi nog hittat genvägen som imponerat mest på oss hittills.

Apple har av någon okänd anledning valt att ta bort samtliga recensioner som gjorts på deras hemsida av privatpersoner.

Apple har lämnat in en patentansökan gällande Apple Watch där det framgår att bolaget vill kunna mäta muskelrörelser i sina framtida klockor.

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.