Rykte: Nya AirPods lanseras i slutet av oktober

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Den nya modellen ryktas komma med en ny design där hörlurarna inte längre har den klassiska snäckskalsformen utan är av typen in-ear istället. De ska även ha brusreducering och en IP-klassificering så de går att ta med sig på simturen. De ryktas även ha en högre prislapp som kommer landa på ca 260 dollar vilket är en prisökning med 60 dollar mot senaste versionen med Qi-fodralet.

Även designen på själva laddfodralet ryktas vara helt omgjort och påminner lite om skrovet på en båt. Bilder på både de nya AirPodsen har sedan tidigare läckt ut och det återstår att se om detta är den nya designen eller inte.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Idag kom dagen som många har väntat på och Apple visar upp lite nytt på bärbara sidan i form av en 16-tums MacBook Pro.

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?