Antalet telefoner med iOS 13 ökar stadigt

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Nytt för denna gång är att iOS och iPadOS är separerade i statistiken och Apple meddelar att 55% av alla enheter som har lanserats inom de fyra senaste åren nu har installerat iOS 13. Det är 38% som fortfarande har iOS 12 installerat och 7% kör ännu äldre iOS-versioner.

När det kommer till iPadOS så har 41% av alla enheter som lanserats de senaste fyra åren installerat iOS 13. Hela 51% kör fortfarande iOS 12 och 8% kör äldre versioner än så. Mätningen av dessa resultat för både iOS- och iPadOS gjordes den 15 oktober 2019.

Skriven av Marcus Attefors

Appen Shortcuts eller genvägar som den heter här i Sverige är ett kraftfullt verktyg där det går att skapa automatiseringar, smarta genvägar och mycket mer. Men nu har vi nog hittat genvägen som imponerat mest på oss hittills.

Apple har av någon okänd anledning valt att ta bort samtliga recensioner som gjorts på deras hemsida av privatpersoner.

Apple har lämnat in en patentansökan gällande Apple Watch där det framgår att bolaget vill kunna mäta muskelrörelser i sina framtida klockor.

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.