Få ambilight på vilken TV som helst med Apple TV och Hue Sync Box

Med hjälp av Philips Hue HDMI Sync Box och exempelvis en Apple TV kan vi få ambilight på vilken tv som helst.

Givet att du redan har Hue-lampor att använda. Det hela går till så att boxen ligger som brygga mellan dina HDMI-enheter så som en Apple TV, Xbox, Playstation, kabeltv-box eller vad det nu kan vara.

Därefter berättar du var dina lampor befinner sig och sedan är det bara att köra igång ljusshowen. Bäst blir det om du använder dig av Hue Lightstrips eller några lampor som ljuser in i väggen så som Hue Play.

Philips Hue HDMI Sync Box säljs en så länge bara via Hue direkt eller Elgiganten för cirka 2700 kronor.

Reklam: Köp dina övriga Hue-produkter hos Webhallen.

Skriven av Peter Esse

Appen Shortcuts eller genvägar som den heter här i Sverige är ett kraftfullt verktyg där det går att skapa automatiseringar, smarta genvägar och mycket mer. Men nu har vi nog hittat genvägen som imponerat mest på oss hittills.

Apple har av någon okänd anledning valt att ta bort samtliga recensioner som gjorts på deras hemsida av privatpersoner.

Apple har lämnat in en patentansökan gällande Apple Watch där det framgår att bolaget vill kunna mäta muskelrörelser i sina framtida klockor.

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.