Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: iPhone SE 2

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.

Ming-Chi Kuo påstår att iPhone SE 2 kommer att dyka upp under det första kvartalet under 2020. Det vill säga någon gång mellan 1 januari och 31 mars. iPhone SE 2 kommer enligt Ming-Chi Kuo innehålla en A13 processor, 64GB eller 128GB lagringsminne och 3GB RAM-minne.

Den kommer komma i tre olika färger, Rymdgrå, Silver och Röd. Precis som med Apples senaste modeller och senaste iOS så är 3D Touch borta och istället är det Haptic Feedback som gäller. (gamla goa long press).

Enligt Kuo kommer den här vara den stora inkomstbringaren av telefoner för Apple under 2020. Han spår att det kommer produceras mellan 2 till 4 miljoner enheter i månaden, vilket sammanlagt landar på 30 miljoner enheter allt som allt under 2020.

Om telefonen kommer heta iPhone 2 SE eller något mer passande nu när Apple har börjat kalla några av sina andra telefoner för Pro siar inte Ming-Chi Kuo om men en iPhone Air hade inte varit allt för tokigt.

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
26 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.