Rykte: iPhone SE 2

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.

Ming-Chi Kuo påstår att iPhone SE 2 kommer att dyka upp under det första kvartalet under 2020. Det vill säga någon gång mellan 1 januari och 31 mars. iPhone SE 2 kommer enligt Ming-Chi Kuo innehålla en A13 processor, 64GB eller 128GB lagringsminne och 3GB RAM-minne.

Den kommer komma i tre olika färger, Rymdgrå, Silver och Röd. Precis som med Apples senaste modeller och senaste iOS så är 3D Touch borta och istället är det Haptic Feedback som gäller. (gamla goa long press).

Enligt Kuo kommer den här vara den stora inkomstbringaren av telefoner för Apple under 2020. Han spår att det kommer produceras mellan 2 till 4 miljoner enheter i månaden, vilket sammanlagt landar på 30 miljoner enheter allt som allt under 2020.

Om telefonen kommer heta iPhone 2 SE eller något mer passande nu när Apple har börjat kalla några av sina andra telefoner för Pro siar inte Ming-Chi Kuo om men en iPhone Air hade inte varit allt för tokigt.

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
26 svar

Appen Shortcuts eller genvägar som den heter här i Sverige är ett kraftfullt verktyg där det går att skapa automatiseringar, smarta genvägar och mycket mer. Men nu har vi nog hittat genvägen som imponerat mest på oss hittills.

Apple har av någon okänd anledning valt att ta bort samtliga recensioner som gjorts på deras hemsida av privatpersoner.

Apple har lämnat in en patentansökan gällande Apple Watch där det framgår att bolaget vill kunna mäta muskelrörelser i sina framtida klockor.

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.