Podd: Nu får det vara slut på tekniklättjan

Det råder delade meningar om Peter och Thor håller en roast eller en intervention mot Marcus i denna veckas avsnitt gällande hans iPad-användande.

Marcus har även filmat en hel Youtube-film på Apples senaste tillskott iPhone 11 och iPhone 11 Pro Max och vi går igenom slutresultatet. Spotify har även gett oss nytt hopp och vi går igenom deras senaste tilltag med höjda kostnader men också nya funktioner. Peter är nästan hemma men tyvärr sätter Apples och Googles "Mexican stand off " till det för honom.

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver.

Du hittar podden på bland annat:
Spotify
iTunes
Acast

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?

Väntan har varit väldigt lång och Adobe är nu äntligen redo för lansering av Photoshop till iPad och appen går äntligen att ladda ned.