Apple bjuder på en trailer för deras nya TV-serie "Truth Be Told"

Apples egna streamingtjänst börjar närma sig med stormsteg och den 1 november är det dags. Idag släppte Apple en ny trailer för deras kommande TV-serie "Truth Be Told".

Serien är baserad på novellen "Are You Sleeping" där vi får följa podcastaren Poppy Parnell som ska undersöka ett brottsmål som rör en dömd seriemördare som hon hjälpte att få fast för 18 år sedan. Hon upptäcker att mördaren, Warren Cave kan ha blivit felaktigt dömd för morden.

Poppy Parnell spelas av Octavia Spencer som vi bland annat sett i den kritikerrosade "The Help". Warren Cave spelas av Aaron Paul som vi nog alla känner igen mest från den fantastiska serien Breaking Bad. Serien kommer inte finnas på Apple TV+ den första november utan går att titta på först den 6 december.

Skriven av Marcus Attefors

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.