iOS 13.2 beta 2 bjuder på en rad nya emojis

Apple har idag lanserat iOS 13.2 beta 2 till utvecklare och nytt i uppdateringen är en drös nya emojis.

Det är totalt 59 nya emojis som kommer med Unicode 12 och bland dessa hittar vi bland annat en gäspande emoji, massor av apor och funktionshindrade emojis. Vi har även större möjlighet att ändra hudton på våra emojis och ett urval av alla som kommer kan ni kika på nedan. iOS 13.2 är än så länge bara tillgängligt för beta-testare men kommer förmodligen lanseras inom kort.

Läs även: Det här är nytt i iOS 13.2
Bilder: MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
19 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.