Apple börjar sälja Microsofts Xbox handkontroller

Apples satsning på Apple Arcade verkar inte se några begränsningar. Många jublade när Apple presenterade att det nu skulle bli möjligt att koppla ihop konkurrenterna Microsoft och Sonys handkontroller till Apples egna enheter.

Apple har nu tagit det ett steg längre och har idag listat Microsofts Xbox handkontroll på hemsidan. Priset landar på 649 svenska kronor. Sonys handkontroll har inte ännu dykt upp på hemsidan men det är inte långt borta att anta att även den kommer börja säljas via Apple för att ytterligare ge Apples speltjänst en skjuts.

Se även hur det går till när Marcus kopplar ihop handkontrollerna med iPad Pro

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
2 svar

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.

Har ni sett barnen dansa till en låt som spelas upp via mobilen och vill fånga det på film så har det varit omöjligt då musiken alltid stoppas när videoinspelning startar, men nu är det ändring på det.

En av funktionerna i macOS Catalina är att utvecklare nu enklare kan porta sina iPad-appar till Catalina och nu är Twitter här.

Det finns en sak som har legat högt upp på vår önskelista väldigt länge och nu har Apple äntligen lyssnat.