Apple börjar sälja Microsofts Xbox handkontroller

Apples satsning på Apple Arcade verkar inte se några begränsningar. Många jublade när Apple presenterade att det nu skulle bli möjligt att koppla ihop konkurrenterna Microsoft och Sonys handkontroller till Apples egna enheter.

Apple har nu tagit det ett steg längre och har idag listat Microsofts Xbox handkontroll på hemsidan. Priset landar på 649 svenska kronor. Sonys handkontroll har inte ännu dykt upp på hemsidan men det är inte långt borta att anta att även den kommer börja säljas via Apple för att ytterligare ge Apples speltjänst en skjuts.

Se även hur det går till när Marcus kopplar ihop handkontrollerna med iPad Pro

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
2 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.