Siri och Apple TV-stöd för Spotify

Styr Spotify med Siri på din iPhone och iPad eller bläddra mellan dina favoritlåtar på Apple TV. Allt är nu möjligt via senaste Spotify-uppdateringen.

Vi var många som nästan givit upp hoppet om Spotify till Apple TV. Idag kom det och inom kort kommer du kunna se det på App Store. Men redan nu kan du få tag på det genom att gå in under Redan köpt och sedan visa appar som inte är installerade på din Apple TV och ta ner det därifrån.

Sedan är det bara att följa instruktionerna på teven och därefter är du igång.

Via Teknikveckan.com.

Annons: Saknar du en Apple TV? Köp den hos Webhallen.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
2 svar

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.

Har ni sett barnen dansa till en låt som spelas upp via mobilen och vill fånga det på film så har det varit omöjligt då musiken alltid stoppas när videoinspelning startar, men nu är det ändring på det.

En av funktionerna i macOS Catalina är att utvecklare nu enklare kan porta sina iPad-appar till Catalina och nu är Twitter här.

Det finns en sak som har legat högt upp på vår önskelista väldigt länge och nu har Apple äntligen lyssnat.