Siri och Apple TV-stöd för Spotify

Styr Spotify med Siri på din iPhone och iPad eller bläddra mellan dina favoritlåtar på Apple TV. Allt är nu möjligt via senaste Spotify-uppdateringen.

Vi var många som nästan givit upp hoppet om Spotify till Apple TV. Idag kom det och inom kort kommer du kunna se det på App Store. Men redan nu kan du få tag på det genom att gå in under Redan köpt och sedan visa appar som inte är installerade på din Apple TV och ta ner det därifrån.

Sedan är det bara att följa instruktionerna på teven och därefter är du igång.

Via Teknikveckan.com.

Annons: Saknar du en Apple TV? Köp den hos Webhallen.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
2 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.