Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Wi-Fi-samtal med iPhone hos Hallon

Från och med idag kan alla med operatören Hallon använda det trådlösa nätverket när det är annars är dålig mottagning på mobilnätet.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Tre och Hallon.

Framförallt ute på landsbygden eller i nybyggda hus kan det ibland vara dålig mottagning i mobiloperatörens Tres nät, precis som hos många andra. Deras budgetalternativ Hallon har även de stöd för att växla till Wi-Fi-i stället i de fallen.

Det hela sker helt automatiskt om du aktiverar det och det räknas som ett helt vanligt samtal om du kan ringa ut och ta emot precis som vanligt.

Du slår på det genom menyn Inställningar > Mobildata/mobilnätverk > Slå på WiFi-samtal

Via Hallon.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.