Wi-Fi-samtal med iPhone hos Hallon

Från och med idag kan alla med operatören Hallon använda det trådlösa nätverket när det är annars är dålig mottagning på mobilnätet.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Tre och Hallon.

Framförallt ute på landsbygden eller i nybyggda hus kan det ibland vara dålig mottagning i mobiloperatörens Tres nät, precis som hos många andra. Deras budgetalternativ Hallon har även de stöd för att växla till Wi-Fi-i stället i de fallen.

Det hela sker helt automatiskt om du aktiverar det och det räknas som ett helt vanligt samtal om du kan ringa ut och ta emot precis som vanligt.

Du slår på det genom menyn Inställningar > Mobildata/mobilnätverk > Slå på WiFi-samtal

Via Hallon.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
3 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.