Deep Fusion är här och vi är imponerade

Idag släppte Apple nya beta-versioner till Apple Watch, Apple TV, iPad och iPhone och då även den efterlängtade kamerafunktionen Deep Fusion.

Apple visade upp funktionen på sitt event och Deep Fusion är ett bildbehandlingssystem som tar hjälp av den nya processorn A13 Bionic samt den nya neurala motorn som vi hittar i iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Det Deep Fusion gör är att förbättra bilder avsevärt som tas i sämre ljus. Eller som Phil Schiller beskrev funktionen "computational photography mad science".

Vi har hunnit testa funktionen lite snabbt här på kvällskvisten och i bilden ovan och under ser ni en iPhone 11 Pro Max till vänster med den nya betan som innehåller Deep Fusion-funktionen och till höger har vi iPhone 11 som inte ännu är uppdaterad till nya betan.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.