Nu kan du spela Call of Duty på din iPhone och iPad

Är du en FPS-galning och gillar Call Of Duty-serien så kan du nu ta krigandet vidare till din iPad och iPhone.

Call of Duty Mobile är utvecklat av Tencent Games och TiMi Studios och är utgivet av Activision, spelet är helt kostnadsfritt att ladda ned och spela. Däremot så går det att köpa en hel del saker i själva spelet. I spelet får vi bland annat spela på klassiska kartor som Nuketown och inom kort kommer flera olika spellägen lanseras. Undertecknad blev smått lyrisk när det gick att ladda ned speciellt med det nya stödet i iOS- och iPadOS 13 där vi numera kan koppla ihop vår iPhone och iPad med en Xbox One S eller PlayStation 4-kontroll. Döm då vår förvåning när de inte har lagt till stöd för handkontroller. Att spela FPS-spel med touch är inte på några sätt en trevlig upplevelse och vi får verkligen hoppas att de lägger till stöd snarast.

Skulle ni vilja testa spelet så kan ni ladda ned det på App Store.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.