Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPhone 11 är passé nu börjar ryktena om iPhone 12

Lanseringen av iPhone 11-serien är fortfarande rykande färsk men det stoppar inte den eviga ryktesmaskinen från att bjuda på lite konceptbilder på hur iPhone 12 kan komma att se ut.

Det är den erfarne läckaren Ben Geskin som är i farten och på sin Twitter har han lagt upp lite konceptbilder som påstås vara baserade på Apples egna prototyper. Som ni kan se på bilderna så är flärpen mer eller mindre borta och får nu plats i en tunn ram i toppen av telefonen. iPhone 12 eller vad den nu kan tänkas heta kommer även bjuda på nya skärmstorlekar och de nya måtten påstås vara 5,4 tum och 6,7 tum. Baksidan av telefonen ser ut att ha samma design och lika många linser som iPhone 11 Pro-serien. Sidan av telefonen ser ut att ha ungefär samma designspråk som iPhone 4 vilket är väldigt välkommet om det nu skulle stämma.

Om detta stämmer är förstås för tidigt att sia om men att bli av med den beryktade flärpen hade ju inte skadat.

Källa Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
41 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.