iPhone 11 är passé nu börjar ryktena om iPhone 12

Lanseringen av iPhone 11-serien är fortfarande rykande färsk men det stoppar inte den eviga ryktesmaskinen från att bjuda på lite konceptbilder på hur iPhone 12 kan komma att se ut.

Det är den erfarne läckaren Ben Geskin som är i farten och på sin Twitter har han lagt upp lite konceptbilder som påstås vara baserade på Apples egna prototyper. Som ni kan se på bilderna så är flärpen mer eller mindre borta och får nu plats i en tunn ram i toppen av telefonen. iPhone 12 eller vad den nu kan tänkas heta kommer även bjuda på nya skärmstorlekar och de nya måtten påstås vara 5,4 tum och 6,7 tum. Baksidan av telefonen ser ut att ha samma design och lika många linser som iPhone 11 Pro-serien. Sidan av telefonen ser ut att ha ungefär samma designspråk som iPhone 4 vilket är väldigt välkommet om det nu skulle stämma.

Om detta stämmer är förstås för tidigt att sia om men att bli av med den beryktade flärpen hade ju inte skadat.

Källa Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
41 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.