Spotify höjer priset på sin familjeplan

Det svenska bolaget Spotify kommer från och med imorgon höja priset på sitt populära familjeabonnemang.

Bolaget har idag börjat skicka ut mail till sina kunder där de meddelar att från och med imorgon den 1 oktober kommer priset höjas från 149 kronor till 169 kronor. Kunder som redan abonnerar på deras Premium Family Plan kommer betala det nya priset först i november. Men om du imorgon tecknar upp dig på familjeabonnemanget så kommer du få betala 169 kronor. I mailet berättar Spotify att höjningen görs för att kunna ge sina kunder fler funktioner och ett större innehåll i framtiden. Höjningen gör att deras största konkurrent Apple Music numera är 20 kronor billigare då de fortfarande tar 149 kronor per månad.

Tack Mathias Severyd för bild

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
22 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.