Apple kommer visa vissa av sina filmer på bio

Den första november lanserar Apple sin alldeles egna streamingtjänst Apple TV+ där vi kommer kunna avnjuta både filmer och serier.

På Apples egna tjänst kommer det finnas ett utbud av egna produktioner och för att de ska kunna visa priser för dessa så måste de ha gått på bio. Sidan Wall Street Journal påstås sig ha källor med insyn i den nya streamingtjänsten och vissa av Apples kommande filmer kommer dyka upp på bio innan de landar på streamingtjänsten.

Sidan Variety påstår sig också ha insyn och saken och skriver att filmerna "The Banker", "Hala" och "The Elephant Queen" kommer släppas på bio innan de kommer till Apple TV+.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.