macOS Catalina kan lanseras redan den 4 oktober

Den senaste tiden har ägare av Apple-produkter fått uppdatera sina iPhones, iPads, Apple Watch och Apple TV men våra Mac-datorer har ännu inte fått någon kärlek, men nu ser det ut att vara nära.

Det var en bild på den officiella sidan för macOS Catalina i Danmark där det framgick att Apple Arcade kommer att finnas tillgängligt i App Store den 4 oktober. Det kan egentligen betyda två saker, antingen att macOS Catalina släpps lite innan den 4 oktober eller att Catalina och Apple Arcade släpps samtidigt den 4:e. Uppdateringar till Mac brukar normalt komma på en måndag eller tisdag och den 4:e infaller på en fredag. Det var OS X Snow Leopard som senast kom på en fredag och det är 10 år sedan.

Efter att upptäckten hade gjorts och nyheten spridit sig som en löpeld på internet så har Apple tagit ned bilden från sin hemsida.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.