Snart blir Siri och Spotify vänner

Spotify har idag skickat ut en betaversion av sin app till iOS-enheter där det framgår att det går att styra musiken med Siri.

Vi har testat betan och det går precis som önskat att starta musik via Siri genom att säga något i stil med "Hej Siri, spela ZZ Top på Spotify". När musiken väl är igång kan vi säga "Hej Siri, byt låt" utan att behöva nämna Spotify i slutet vilket är trevligt. Vi har även noterat att Siri har blivit betydligt vassare på att förstå engelska låttitlar sedan iOS 13 lanserades.

När Spotify kommer lansera detta till alla framgår inte men med tanke på att det redan nu fungerar väldigt bra så dröjer det nog inte allt för länge.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.