iPhone 11 Pro Max går segrande ur batteritest

Apple pratade gott om batteriet i sina senaste iPhone-modeller på sitt event men hur bra levererar de jämfört med Huaweis Mate 30 Pro och Samsungs Note 10+?

Det är YouTubern Mrwhosetheboss som har gjort ett test där han ställer iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, Huawei Mate 30 Pro och Galaxy Note 10+ mot varandra för att se vilken telefon som har bäst batteritid.

Innan ni tar en titt på videon så kan det vara intressant att veta hur stort batteri telefonerna faktiskt har och iPhone 11 har ett batteri på 3046mAh, iPhone 11 Pro 3190mAh, iPhone 11 Pro Max 3969mAh, Note 10+ och Mate 30 Pro har båda ett batteri på 4500mAh. I testet öppnas appar som Instagram, kameran, spel, Shazam och många fler. Kontentan av testet är att iPhone 11 Pro Max klarade sig bäst och levde i 8 timmar och 32 minuter, Mate 30 Pro kom på andraplats på 8 timmar och 13 minuter och på tredjeplats hittade vi Note 10+ med en batteritid på 6 timmar och 31 minuter.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar

Väntan är äntligen över för alla som har en Smart Indoor Camera från Netatmo för idag lanserar de HomeKit Secure Video.

Hur många gånger har man inte suttit och scrollat genom Netflix tiden motsvarande en mastodontfilm bara för att hitta det man vill se? Nu gör Netflix det enklare genom att införa en Topp tio-lista för landet du befinner dig i.

Vi vill återigen tacka alla er som är Patreons och för att ge något extra tillbaka så kan ni nu lyssna på Macradion helt utan reklam.

IKEA har patenterat en ny laddare och med patentet fanns det även en bifogad manual som visar hur den kommer att se ut.

Steve Jobs var en man som ändrade hur vi idag använder våra telefoner och datorer och idag hade han fyllt 65 år.

Om du går i köptankar kring en iPad Pro så kan det vara läge att vänta lite då mycket pekar på att den kan lanseras redan under mars.