iPhone 11 Pro klarar sig både bra och dåligt i tapptest

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

Detta året så säger Apple sig ha skapat en telefon med det starkaste glaset någonsin i en smartphone.

Två olika tester har hunnit segla upp på youtube. Med olika resultat, den första är Toms Guide som ställer sig direkt utanför Apple Store med en massa människor i bakgrunden som väntar på att få köpa den nya telefonen.
I det här försöket att testa glaset så går telefonen sönder direkt efter att ha släppts från höfthöjd.

I det andra testet så testas både iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max både telefoner håller från både höfthöjd, huvudhöjd och sedan från stege. Först när telefonerna träffar varandra då den ena släpps från stegen på den andra som redan ligger på marken så spricker de.

Källa: Toms Guide
Källa: EverythingApplePro

Kommentarer
25 svar

Nu är det inte långt kvar tills Apple lanserar sin största satsning på länge och beger sig in i streamingkriget med Apple TV+.

Det har ryktats om att Apple har arbetat på ett par AR-glasögon i flera år och nu säger den erfarne Apple-läckaren Mark Gurman att de kommer 2020.

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.