Fler tecken på Apples Tile-utmanare

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Men att vi kommer att se en Tile-utmanare råder det inga tvivel om då det nu har dykt upp ännu fler tecken på att den faktiskt existerar. Det är sidan MacRumors som har kommit över en skärmdump från den uppdaterade "Hitta min"-appen. Som ni kan se på bilden nedan har vi en ny tab utöver personer och enheter där våra trackers kommer synas.

När Apple kan tänkas visa upp denna produkt är fortfarande oklart men vi får hoppas att det inte dröjer allt för länge.

Lästips: Läs allt om Apples nya Tile-utmanare

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

Nu är det inte långt kvar tills Apple lanserar sin största satsning på länge och beger sig in i streamingkriget med Apple TV+.

Det har ryktats om att Apple har arbetat på ett par AR-glasögon i flera år och nu säger den erfarne Apple-läckaren Mark Gurman att de kommer 2020.

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.