Apple visar upp fler titlar till Apple Arcade

Inför lanseringen av Apple Arcade passar Apple på att lansera en ny video där de går igenom ännu fler titlar som kommer finnas tillgängliga vid lansering.

Apple förvånade de flesta när de presenterade priset för Apple Arcade som här i Sverige kommer att kosta 59 kronor i månaden. Tjänsten kommer att lanseras i 150 länder den 19:e september och det kommer finnas spel från bland annat SEGA, Lego, Konami, Namco och Capcom.

Samtliga spel kommer att gå att spela på din iPhone, iPad, macOS-dator och Apple TV och det går även att dela tjänsten via familjedelning och då kan fem personer i hushållet spela spel. För er med barn är tjänsten extra trevlig då inga spel kommer att innehålla någon reklam eller några köp i spelen.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
13 svar

Nu är det inte långt kvar tills Apple lanserar sin största satsning på länge och beger sig in i streamingkriget med Apple TV+.

Det har ryktats om att Apple har arbetat på ett par AR-glasögon i flera år och nu säger den erfarne Apple-läckaren Mark Gurman att de kommer 2020.

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.