iPhone 11 Pro - grön och skön

Apple ser ut att fortsätta vara färgglada även med iPhone Pro och iPhone Pro Max och de kommer i en rad nya färger.

iPhone 11 Pro Max och iPhone 11 Pro kommer i fyra olika matta färger, Midnight Green, Space Grey, Silver och Guld. iPhone 11 Pro får en skärmstorlek på 5,8 tum och iPhone 11 Pro Max får en skärm på 6,5" tum. Båda telefonerna har en OLED-panel med True Tone, Haptic Touch, 1200 nits och en 15% lägre energianvändning. Den har även stöd för HDR10, Dolby Vision, Dolby Atmos och allt det är den nya Super Retina XDR-skärmen.

Precis som iPhone 11 kommer telefonen utrustad med A13 Bionic som ska förbättra batteritiden ordentligt och med iPhone 11 Pro får vi 4 timmars längre batteritid och med iPhone 11 Pro Max, hela fem timmar längre batteritid än tidigare generation. Apple verkar ha lyssnat på våra böner och med i kartongen får vi äntligen en snabbladdare på 18 watt. Face ID ska även vara förbättrat.

När det kommer till kameran på iPhone 11 Pro och Max så får vi totalt tre linser, en 12MP vidvinkel, en 12MP ultra wide och en vanlig 12MP med f/2.4 bländare. De använder även något som de kallar Deep Fusion som tar nio bilder innan man ens trycker på kameraknappen och den kommer kombinera långa och korta exponeringar för att ge användarna extremt detaljrika bilder utan massa brus. När det kommer till video som kommer vi kunna filma i 4K i 60 FPS med XDR.

iPhone 11 Pro kommer börja från 12 995 kronor och iPhone 11 Pro Max på 14 295 kronor och förhandsbokning drar igång nu på fredag med leverans den 20 september.

Läs också: Här köper du iPhone 11 och iPhone 11 Pro billigast.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
100 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.