MX Keys & MX Master 3-mus - Rymdgråa premiumtillbehör till din mac

Logitech levererar en ny mus i MX-serien som får oss att överge Apples Magic Mouse och Keyboard en gång för alla.

Tänk dig ett rymdgrått tangentbord med upplystbara tangenter samt en mus är byggd för att visa handen på men ändå ger oss alla möjligheter som behövs för att navigera som vi vill på Macen?

Nu finns det och musen kallas MX Master 3 och tangentbordert MX Keys. Musen är uppdaterad från föregångaren och har nu ett scrollhul med elektromagnetteknik vilket gör att vi kan scrolla igenom en webbsida betydligt snabbare än den ens hinner ladda fram.

MX Keys påminner en hel del om Apples egna tangentbord med samma platta tangenter och mörkgråa utseende. Skillnaden är att de sedan något skålade samt att de lyser om natten vilket är mycket trevligt.

Tangentbordet säljs i samma modell till Mac som PC och visar därmed symboler för båda operativsystemen. Har du en av varje behöver du inte välja vilken du skall ansluta till. Både MX Master 3 och MX Keys kan anslutas till hela tre datorer andra typer av Bluetooth-försedda enheter så som en iPad eller annan surfplatta och sedan kan du växla mellan vilka du vill styra med knappar på musen och tangentbordet.

Priset för respektive produkter är 1300 kronor och de lanseras i oktober.

Annons: Förboka MX Master 3 och MX Keys hos Webhallen.