Rykte: Ny AppleTV på ingång

Det var 2017 som Apple släppte senaste AppleTV, då var det med möjlighet att spela upp 4K material. Nu kommer ryktet om att vi kan komma få se en ny AppleTV redan nästa vecka.

Apples senaste version av AppleTV är utrustad med A10 processorn för att kunna spela upp 4K och klarar det mesta som kastas på den. Men med Apples spelservice Apple Arcade på ingång så är det rimligt med en ny AppleTV med senaste processorn för att få det att flyta på smidigt. Twitteranvändaren Longhorn har lagt upp en tweet med att AppleTV 11.1 är J3005AP och kommer komma med A12 processorn.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

MacRumors har lyckats konfirmera att koden finns i iOS 13.

En annan twitteranvändaren vid namn CoinX har twittrat ut Steve Jobs berömda ”one more thing”. En fras använd i slutet av Keynoten för att visa upp en helt ny produkt. CoinX har ett bra trackreckord med iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR innan någon annan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Macrumors

Kommentarer
15 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.