Rykte: Ny AppleTV på ingång

Det var 2017 som Apple släppte senaste AppleTV, då var det med möjlighet att spela upp 4K material. Nu kommer ryktet om att vi kan komma få se en ny AppleTV redan nästa vecka.

Apples senaste version av AppleTV är utrustad med A10 processorn för att kunna spela upp 4K och klarar det mesta som kastas på den. Men med Apples spelservice Apple Arcade på ingång så är det rimligt med en ny AppleTV med senaste processorn för att få det att flyta på smidigt. Twitteranvändaren Longhorn har lagt upp en tweet med att AppleTV 11.1 är J3005AP och kommer komma med A12 processorn.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

MacRumors har lyckats konfirmera att koden finns i iOS 13.

En annan twitteranvändaren vid namn CoinX har twittrat ut Steve Jobs berömda ”one more thing”. En fras använd i slutet av Keynoten för att visa upp en helt ny produkt. CoinX har ett bra trackreckord med iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR innan någon annan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Macrumors

Kommentarer
15 svar

Våren börjar titta fram och trots att tekniksläppen har varit få hittills under 2021 så har vi hunnit med en hel del.

Om du är nyfiken på att pröva om gräset är grönare på andra sidan så erbjuder Samsung nu ett sätt att pröva Android i din iPhone.

Dummy-enheter kan vara en indikation på vad vi kommer att få se från Apple och om detta stämmer verkar det som att iPad Mini endast får en intern uppdatering.

Då var det äntligen torsdag och idag har gänget drabbats av förkylningar och är inte i sitt piggaste utförande.

Flera rykten har pekat mot att Apple kan släppa årets iPad Pro i mitten av april och eventuellt kan detta betyda nästa tisdag.

Efter att ha försökt håna Apple det senaste gör Intel en rejäl blunder i en av sina senaste annonser.