Apple bjuder in till event

Då var det äntligen dags för de årliga pressinbjudningarna och i samband med att de skickas ut så får vi även reda på när kalendern ska rensas så vi kan titta på de nya produkterna som Apple presenterar.

De kommer att hålla låda den 10 september och vi kommer med största sannolikhet se tre nya iPhone-modeller, två uppföljare till iPhone XS och iPhone XS Max samt en uppföljare till iPhone XR. Har vi tur kan även iPad få sig en uppdatering och likaså Apple Watch.

Men vad ni än gör så får ni se till att rensa kalendern och ratta in via din Apple TV, iOS-enhet eller Mac den 10 september klockan 19:00 svensk tid.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
13 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.