Podd: Det är inte ens fel att två träter

Peter är minst sagt upprörd. Det kliar i hela hans kropp efter att han fått se en av Apples senaste reklamfilmer. Han ryter till om dubbelmoralen hos datortillverkaren som utåt sett verkar hylla de gamla datorernas ålderdom samtidigt som stämningsansökningarna talar ett annat språk. Vad är egentligen Apples agenda när det kommer till reperationer av datorer.

Efter att Thor har skickat en länk som ligger bakom betalväggar till Peter så utbryter ett vuxensamtal mellan Thor och Peter om elskotrarnas framtid. Ingen lämnas oberörd av hur techföretag börjat med uthyrning av Sveriges städer. Thor har ändrat åsikt från att tycka elcyklarna var häftiga till att vara rosenrasande kring hur allmännyttan får användas okontrollerat av företagen. Peter på andra sidan hyllar förändringen av den urbana stadsmiljön och står ståndaktigt blickande mot en framtid med dedikerade vägar för elskotrar. Kommer de kunnas mötas och i så fall under vilket paroll kan de två mötas? Lyssna på veckans avsnitt för att få reda på det och mycket mer.

Detta avsnitt är sponsrat av Developers Bay som du kan läsa mer om här

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver.

Du hittar podden på bland annat:
Spotify
iTunes
Acast

Skriven av Thor Lindholm

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.