Tim Cook får en ordentlig bonus

Åsikterna kring Tim Cook är delade, vissa gillar det han gör och vissa vill bara att Steve Jobs ska återupplivas och återigen vara VD över Apple.

Men Apple har gått väldigt bra under Tim Cooks styre och trots att mobilmarknaden är påväg nedåt så är bolaget starkt tack vare sina övriga produkter och tjänster. Aktieägarna är nöjda och Apple går bra så Tim Cook har fått sig en bonus på 115 miljoner dollar.

Bonusen är uppdelad i två delar, den ena på 280 000 andelar av AAPL fick han för att han fortsätter sin roll som VD på Apple och den andra, även den på 280 000 andelar fick han för att de mötte målen. Apple började sälja av innehaven i måndags och nu har Tim Cook 1,1 miljarder kronor på kontot och vi får hoppas att han unnar sig ett nytt VESA-fäste för pengarna.

Via Teknikveckan, källa 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.