InvisibleShield vill få bort bakterierna från din telefon

Förr i tiden satt vi upprepade gånger och läste varningstexten på elementet på toaletten men numera får telefonen följa med in som sällskap.

Det kan ju vara lite smått ofräscht och risken för att bakterier hamnar på telefonen blir rätt hög. Detta vill InvisibleShield råda bot på med sitt nya skärmskydd ”Glass Elite VisionGuard+”. Skyddet som enbart kommer till iPhone ska minska bakterierna som samlas på skärmen med 99,99 procent och har en antimikrobiell teknik som får bort dem.

Men det skyddar inte enbart mot bakterier utan även ögonen med deras Eye-safe-teknik och skyddet är i härdat glas och ska enligt Zagg vara fyra gånger så starkt som andra traditionella glasskärmskydd. Det ska inte heller lämna några flottiga fingeravtryck på skärmen och prislappen för detta skydd landar på 349 kronor. Det går att köpa till iPhone X, XS, XS Max och iPhone XR på Zaggs hemsida och i utvalda butiker i september.

Källa Zagg

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.

En av de största nyheterna i Apples kommande flaggskepp iPhone 11 är att telefonerna äntligen får ett nattläge.

I denna veckas avsnitt hoppar Marcus och Peter på ett flyg ned till Berlin för att stryka något från sin bucket list.

I sin tredje upplaga blir hjälmersättaren Hövding uppkopplad till din iPhone.

Klockan 14.00 kan du börja beställa iPhone 11 och iPhone 11 Pro från Apple, operatörer och övriga återförsäljare. Om du använder nedanstående länkar får vi på 99mac en slant som går vidare till verksamheten.

Vi har under en längre tid kunnat avnjuta ett mörkt tema i Slack på våra iPhones men till macOS har temat lyst med sin frånvaro.