Apples bok "Designed by Apple in California" verkar utgå

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Boken som lanserades 2016 går fortfarande att köpa i Sverige och den lilla kostar 1 999 kronor och den större kostar 2 999 kronor. I boken finns det totalt 450 bilder som visar upp 20 år av Apples design.

Den inbundna boken är tryckt på särskilt framtaget tyskt papper med åtta färgseparationer och Low Ghost-bläck. Eftersom boken är borttagen från Apple Store i USA så finns det nog en risk att Apple har slutat tillverka den så vill du ha en kopia kan det nog vara klokt att passa på att köpa en nu.

Vill du läsa mer om boken eller beställa boken går det att göra på Apples hemsida.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.