Priset för Apple Arcade har läckt ut

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Sidan 9To5Mac har fått sig en förhandstitt på Apple Arcade och den kommer att kosta 4,99 dollar per månad, så förhoppningsvis runt en femtiolapp här i Sverige. För denna summa kommer du kunna spel på din iOS-enhet, Apple TV och Mac helt utan reklam och andra loot-liknande lösningar.

Det var i mars som Apple utannonserade tjänsten och om det är prisvärt återstår att se när de presenterar vilka spel och hur många som kommer ingå. Med de nya uppdateringarna som kommer i höst kommer vi även kunna koppla in en Xbox One eller PlayStation 4 kontroll till vår iPad, iPhone eller Apple TV vilket kommer förhöja upplevelsen.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.