Priset för Apple Arcade har läckt ut

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Sidan 9To5Mac har fått sig en förhandstitt på Apple Arcade och den kommer att kosta 4,99 dollar per månad, så förhoppningsvis runt en femtiolapp här i Sverige. För denna summa kommer du kunna spel på din iOS-enhet, Apple TV och Mac helt utan reklam och andra loot-liknande lösningar.

Det var i mars som Apple utannonserade tjänsten och om det är prisvärt återstår att se när de presenterar vilka spel och hur många som kommer ingå. Med de nya uppdateringarna som kommer i höst kommer vi även kunna koppla in en Xbox One eller PlayStation 4 kontroll till vår iPad, iPhone eller Apple TV vilket kommer förhöja upplevelsen.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.

En av de största nyheterna i Apples kommande flaggskepp iPhone 11 är att telefonerna äntligen får ett nattläge.

I denna veckas avsnitt hoppar Marcus och Peter på ett flyg ned till Berlin för att stryka något från sin bucket list.

I sin tredje upplaga blir hjälmersättaren Hövding uppkopplad till din iPhone.

Klockan 14.00 kan du börja beställa iPhone 11 och iPhone 11 Pro från Apple, operatörer och övriga återförsäljare. Om du använder nedanstående länkar får vi på 99mac en slant som går vidare till verksamheten.

Vi har under en längre tid kunnat avnjuta ett mörkt tema i Slack på våra iPhones men till macOS har temat lyst med sin frånvaro.