iPhone 11 ryktas få samma skärm som Note 10 och Galaxy S10

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

Borta i Sydkorea påstås det att Apple kommer använda samma material i OLED-panelerna som vi kan hitta i Samsung Galaxy S10 och Galaxy Note 10. Materialen som användes i iPhone X och iPhone XS använde kodnamnet "LT2" och iPhone 11 och iPhone 11 Pro använder kodnamnet "M9". Samma kodnamn har både S10 och Note 10 så om detta stämmer kan vi förvänta oss en skärm som är likvärdig med dessa telefoner.

I sedvanlig ordning ska detta intas med en nypa salt och det är inte långt kvar tills vi får se om alla rykten om de kommande iPhone-modellerna stämmer då mycket tyder på att de kommer visas upp den 10:e september.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.

En av de största nyheterna i Apples kommande flaggskepp iPhone 11 är att telefonerna äntligen får ett nattläge.

I denna veckas avsnitt hoppar Marcus och Peter på ett flyg ned till Berlin för att stryka något från sin bucket list.

I sin tredje upplaga blir hjälmersättaren Hövding uppkopplad till din iPhone.

Klockan 14.00 kan du börja beställa iPhone 11 och iPhone 11 Pro från Apple, operatörer och övriga återförsäljare. Om du använder nedanstående länkar får vi på 99mac en slant som går vidare till verksamheten.

Vi har under en längre tid kunnat avnjuta ett mörkt tema i Slack på våra iPhones men till macOS har temat lyst med sin frånvaro.