iPhone X är bra på att hålla andan under vatten

Att våra telefoner numera är IP-klassade har sina fördelar då ett par dykare i Storbritannien hittade en fullt fungerande iPhone X på botten.

Ägaren Brad Beech tappade sin telefon i en sjö i Storbritannien och trodde att han aldrig skulle få se sin telefon igen men två dagar senare fick han ett samtal från ett gäng dykare.

Dykarna som hittade telefonen på botten märkte att den genast lös upp när de tog tag i den och tydligen hade telefonen bra mottagning på botten då den visade ett missat samtal från Brads farfar. iPhone X har en IP67-klassificering vilket innebär att den ska klara att vistas en meter under vatten i 30 minuter. Bevisligen så har Apple tagit lite höjd för detta och tätat sina telefoner riktigt ordentligt.

Via Cult Of Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
8 svar

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.