iPhone X är bra på att hålla andan under vatten

Att våra telefoner numera är IP-klassade har sina fördelar då ett par dykare i Storbritannien hittade en fullt fungerande iPhone X på botten.

Ägaren Brad Beech tappade sin telefon i en sjö i Storbritannien och trodde att han aldrig skulle få se sin telefon igen men två dagar senare fick han ett samtal från ett gäng dykare.

Dykarna som hittade telefonen på botten märkte att den genast lös upp när de tog tag i den och tydligen hade telefonen bra mottagning på botten då den visade ett missat samtal från Brads farfar. iPhone X har en IP67-klassificering vilket innebär att den ska klara att vistas en meter under vatten i 30 minuter. Bevisligen så har Apple tagit lite höjd för detta och tätat sina telefoner riktigt ordentligt.

Via Cult Of Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
8 svar

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.

En av de största nyheterna i Apples kommande flaggskepp iPhone 11 är att telefonerna äntligen får ett nattläge.

I denna veckas avsnitt hoppar Marcus och Peter på ett flyg ned till Berlin för att stryka något från sin bucket list.

I sin tredje upplaga blir hjälmersättaren Hövding uppkopplad till din iPhone.

Klockan 14.00 kan du börja beställa iPhone 11 och iPhone 11 Pro från Apple, operatörer och övriga återförsäljare. Om du använder nedanstående länkar får vi på 99mac en slant som går vidare till verksamheten.

Vi har under en längre tid kunnat avnjuta ett mörkt tema i Slack på våra iPhones men till macOS har temat lyst med sin frånvaro.