Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Snart kanske du kan styra Spotify med Siri

Går du och drömmer om att kunna byta låt på Spotify med hjälp av Siri så kanske det blir verklighet av det i höst.

Sidan The Information påstår sig ha källor som har meddelat att Apple och Spotify för samtal om att Siri ska kunna integrera med Spotify på ett djupare plan. Det framgår inte om Spotify kommer att få någon typ av specialbehandling och få tillgång till funktioner som andra utvecklare idag inte har. Det kan även handla om att Spotify är intresserade av att använda sig av Apples senaste framework för SiriKit som lanseras i höst.

Oavsett så finns det lite hopp att vi i höst kanske kan byta låt, sätta på en spellista, album och mycket mer i Spotify med hjälp av Siri.

Via Ubergizmo

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.