Snart kanske du kan styra Spotify med Siri

Går du och drömmer om att kunna byta låt på Spotify med hjälp av Siri så kanske det blir verklighet av det i höst.

Sidan The Information påstår sig ha källor som har meddelat att Apple och Spotify för samtal om att Siri ska kunna integrera med Spotify på ett djupare plan. Det framgår inte om Spotify kommer att få någon typ av specialbehandling och få tillgång till funktioner som andra utvecklare idag inte har. Det kan även handla om att Spotify är intresserade av att använda sig av Apples senaste framework för SiriKit som lanseras i höst.

Oavsett så finns det lite hopp att vi i höst kanske kan byta låt, sätta på en spellista, album och mycket mer i Spotify med hjälp av Siri.

Via Ubergizmo

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.