Bättre spelprestanda i Windows på Macen

Snabbare spel och ännu snabbare Office-program är resultatet av senaste Parallels Desktop.

Parallels Desktop har lyckats prångla in DirectX 11-stöd vid virtualisering av Windows på Macen.

Det betyder inte nödvändigtvis att du kan spela dina favoritspel från Windows-världen på fetaste upplösningen och Ultra-inställningar men det ger upp till 15% snabbare 3D-grafikhantering. Andra nymodigheter är att Office-programmen kör 80% snabbare. Inte för att det gått särskilt långsamt tidigare.

Upplagan som ger denna uppdatering ihop med Cattalinas kommande Sidecar-system (Windows på iPaden!) och annat blir Parallels 15:e.

Läs alla förändringar Parallels PDF.

Parallels kostar 80 euro för hemanvändare och studenter. 100 euro per år för business men ingen pleasure hos Parallels.com.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
2 svar
Clean my mac!

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Clean my mac!

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Köp iPhone, rädda laxar.

Därför kommer ditt tredjepartsbatteri inte upp under batterihälsa - inte ens om det är Apple-original men bytt utanför systemet.

Clean my mac!