Bättre spelprestanda i Windows på Macen

Snabbare spel och ännu snabbare Office-program är resultatet av senaste Parallels Desktop.

Parallels Desktop har lyckats prångla in DirectX 11-stöd vid virtualisering av Windows på Macen.

Det betyder inte nödvändigtvis att du kan spela dina favoritspel från Windows-världen på fetaste upplösningen och Ultra-inställningar men det ger upp till 15% snabbare 3D-grafikhantering. Andra nymodigheter är att Office-programmen kör 80% snabbare. Inte för att det gått särskilt långsamt tidigare.

Upplagan som ger denna uppdatering ihop med Cattalinas kommande Sidecar-system (Windows på iPaden!) och annat blir Parallels 15:e.

Läs alla förändringar Parallels PDF.

Parallels kostar 80 euro för hemanvändare och studenter. 100 euro per år för business men ingen pleasure hos Parallels.com.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
2 svar

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.