Mophie lanserar laddaren som tar hand om alla dina prylar

Mophie som arbetar med att ta fram smarta tillbehör till våra telefoner, smarta klockor, hörlurar och surfplattor har nu lanserat en laddplatta som påminner en del om AirPower.

Apple valde att lägga AirPower på is då de inte lyckades komma fram till en säker och fullt fungerande produkt. Men är du sugen på en laddare som har en snarlik design som AirPower kan deras nya 3-i-1-laddare kanske vara av intresse.

Laddaren har samma form som AirPower och kan ladda din iPhone, Apple Watch och AirPods-fodral. Placeringen som Apple Watch-laddaren har gör att vi enkelt kan använda nattläge och slå lätt i bordet eller röra vid klockan så vi kan se tiden. Laddaren har en effekt på 7,5W och kostar 1 590 kronor hos Apple.

Om du inte behöver en laddare till Apple Watch så lanserar Mophie även en modell som har två laddplatser, en för iPhone och en för AirPods. Men om du vill så går det även att ladda ytterligare ett tillbehör genom att använda USB-A-porten på baksidan av laddaren. Även denna har en effekt på 7,5W och kostar 1 190 kronor hos Apple.