Apple släpper en första trailer för tv-serien The Morning Show

Apple har släppt en första trailer till deras kommande tv-serie The Morning Show som kommer vara en del av deras kommande streamingtjänst TV+

Trailern i sig innehåller inte några faktiska scener från serien men rösterna som är pålagda till scenerna av lokalerna av The Morning Show skvallrar om att det kommer bli en intrigfylld serie.

Stjärnorna i The Morning Show är inga mindre än Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Steve Carell.

Apples kommande streamingtjänst kommer att lanseras under hösten 2019 och under 2020 i andra länder runt om i världen. Om Sverige kommer vara ett av de här länderna återstår att se.

Skriven av Thor Lindholm
Clean my mac!

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Clean my mac!

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Köp iPhone, rädda laxar.

Därför kommer ditt tredjepartsbatteri inte upp under batterihälsa - inte ens om det är Apple-original men bytt utanför systemet.

Clean my mac!