Apple släpper en första trailer för tv-serien The Morning Show

Apple har släppt en första trailer till deras kommande tv-serie The Morning Show som kommer vara en del av deras kommande streamingtjänst TV+

Trailern i sig innehåller inte några faktiska scener från serien men rösterna som är pålagda till scenerna av lokalerna av The Morning Show skvallrar om att det kommer bli en intrigfylld serie.

Stjärnorna i The Morning Show är inga mindre än Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Steve Carell.

Apples kommande streamingtjänst kommer att lanseras under hösten 2019 och under 2020 i andra länder runt om i världen. Om Sverige kommer vara ett av de här länderna återstår att se.

Skriven av Thor Lindholm

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.