Kommer nästa iPhone 11 Max heta iPhone 11 Pro?

Gänget bakom Twitterkontot CoinX är i farten igen och påstår att de har information om att uppföljaren till iPhone XS Max kommer att heta iPhone 11 Pro.

De lyckades pricka rätt förra året med namnen på de kommande iPhone-modellerna iPhone XS, XS Max och iPhone XR och nu får vi se om de har rätt i höst igen.

Att Apple skulle välja att döpa om den till Pro istället för Max är logiskt med tanke på att deras produkter med bäst prestanda heter just något med Pro. Vi har som exempel iPad Pro, iMac Pro och MacBook Pro. Apple har under ett par års tid förvirrat sina kunder med de olika namnen och att köpa rätt iPad är inte helt lätt. Där har det funnits allt från iPad Mini, iPad, The New iPad, iPad Air och iPad Pro. Så att döpa om Max-modellen till Pro är nog inte helt dumt.

Via Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
35 svar

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.