Kommer nästa iPhone 11 Max heta iPhone 11 Pro?

Gänget bakom Twitterkontot CoinX är i farten igen och påstår att de har information om att uppföljaren till iPhone XS Max kommer att heta iPhone 11 Pro.

De lyckades pricka rätt förra året med namnen på de kommande iPhone-modellerna iPhone XS, XS Max och iPhone XR och nu får vi se om de har rätt i höst igen.

Att Apple skulle välja att döpa om den till Pro istället för Max är logiskt med tanke på att deras produkter med bäst prestanda heter just något med Pro. Vi har som exempel iPad Pro, iMac Pro och MacBook Pro. Apple har under ett par års tid förvirrat sina kunder med de olika namnen och att köpa rätt iPad är inte helt lätt. Där har det funnits allt från iPad Mini, iPad, The New iPad, iPad Air och iPad Pro. Så att döpa om Max-modellen till Pro är nog inte helt dumt.

Via Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
35 svar
Clean my mac!

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Clean my mac!

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Köp iPhone, rädda laxar.

Därför kommer ditt tredjepartsbatteri inte upp under batterihälsa - inte ens om det är Apple-original men bytt utanför systemet.

Clean my mac!