iOS 12 är installerat på 88 procent av alla enheter

Apple har idag släppt lite siffror på hur många av deras enheter som har iOS 12 installerat.

Det är hela 88% av alla iPhone, iPad och iPod Touch-enheter som idag har iOS 12 installerat. När det kommer till enheter som inte är äldre än 4 år så har 90% av dessa iOS 12 installerat. 7% kör iOS 11 och 5% kör en ännu äldre version.

iOS 11 gick trögare fram då många hoppade över uppdateringen då den led av många buggar. iOS 12 däremot inkluderade inte många nya funktioner men desto mer optimeringar och buggfixar. Detta är nog de sista siffrorna Apple presenterar om iOS 12 och nästa gång vi får siffror kommer det förmodligen handla om iOS 13 som lanseras nu i höst.

Källa Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.